We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Malibu

by Bastaard Platen

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR  or more

     

1.
Venice Beach 03:14
2.
3.
4.
5.
6.
De Nacht 03:39
7.
8.
Wolf In Mij 04:45
9.
Lamborghini 02:49
10.

about

Malibu is een band uit Tilburg en Utrecht. De bandleden hebben een verleden in verschillende stijlen van pop tot hiphop tot punk. Dat samen resulteert in eigenzinnige nummers en een aanstekelijke band op het podium. Malibu doet denken aan vergeelde vakantiefoto's uit de jaren '60. Aan clips op TMF van rappers in een zwembad én aan een Lamborghini die staat te verroesten in Tilburg Noord.
Nederlandstalige teksten over mensen met goede bedoelingen, professoren, slackers, wolven, hippies en zielepieten. Denk aan Beck, Jonathan Richman, Meindert Talma, Extince en Stuurbaard Bakkebaard die op een afgelegen eiland een enorme sorbet delen.
Noem het slacker-hiphop, noem het vakantiemuziek, of noem het hoe je wilt. Malibu mixt bravoure met een laat-het-lekker-los-mentaliteit. Hang die hangmat op, sla je kokosnoot stuk en geef je over: de zon schijnt!

credits

released May 28, 2016

Malibu is: Twan van Bragt (zang/rap, toetsen), Gerrit Dragt (gitaar, zang) Berend Ike (drums, zang), Martijn Zuidweg (basgitaar, trombone)

license

all rights reserved

tags

about

Bastaard Platen Tilburg, The Netherlands

Het in Tilburg gevestigde “Bastaard Platen” is het onafhankelijke platenlabel van Mathijs Leeuwis en Jeroen Kant. Gericht op kwaliteitsacts die zich in een niche bevinden: Nederlandstalige artiesten met teksten die er wél toe doen.

contact / help

Contact Bastaard Platen

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Bastaard Platen, you may also like: